Al.Hallera 137, 80-416 Gdańsk Wrzeszcz 789885897 kontakt@mydiner.pl

Cutter Day – 3 września 2025 r. ! 

To już oficjalne – szykujemy nasz pierwszy Cutter Day 3 września (środa) ! 

Już 3 września w środę przez cały dzień, możecie doświadczyć na żywo, jak przygotowujemy, porcjujemy i kroimy świeżo upieczone pastrami prosto z pieca. Nasz kucharz na Waszych oczach będzie “plastrował” Pastrami © My Diner. Można spróbować tego mięsa jeszcze ciepłego – pachnącego przyprawami, dokładnie tak, jak powinno być podawane.
Tylko tego dnia przygotujemy specjalną, limitowaną kanapkę:

🥖 Cutter sub , świeżo krojone pastrami, do wyboru z musztardą albo sosami – zero udziwnień, maksimum smaku.

I coś jeszcze!
Specjalnie w tym dniu będziemy serwować Wam nasz domowy American Ginger Beer – lekko musujący, orzeźwiający napój imbirowy z cytryną, inspirowany starą amerykańską recepturą. Takie imbirowe „piwo” (bez alkoholu!) robiono w Stanach już w XIX wieku, i do dziś jest kultowe w barach i dinerach. U nas – zupełnie rzemieślnicze, na miejscu, z prostych składników.

Czekamy na Was na Hallera 137, poznajcie ekipę, zobaczcie jak wygląda prawdziwe krojenie pastrami i zamówcie limitowaną kanapkę + napój, których nie ma w naszym codziennym menu.
Startujemy od rana, kończymy jak się skończy – kto pierwszy, ten lepszy.

Do zobaczenia na Cutter Day!

#CutterDay #PastramiLive #GingerBeer #mydiner #kanapkizcharakterem #gdanskfoodie